Om Wolford

I 1949 grundlagde industrimand Reinhold Wolff fra Vorarlberg og detail forretningsmand Walter Palmers fra Wien. Wolff & Co KG i Bregenz am Bodensee. Med deres egne farverier og støbeforme begyndte de at fremstilling strømper af nylon i samme år som nylon gjorde sin entré i Europa. Et år senere - 1950 - blev Wolford mærket registreret for første gang som et beskyttet varemærke.

Efter yderligere ekspansion i 1953, blev de første dobbelte nylonstrømper bragt på markedet, og i de følgende år, blev produktionen udviklet gennem købet af cirkulære strikkemaskiner. Den dag i dag, arbejder Wolford med cirkulære strikkemaskiner, som gør det muligt at give et homogent produkt.

I 1964 begyndte virksomheden at producere  tøj til kvinder, primært pullovere. Oprettelsen af ​​Schoppernau produktionen gren fulgte i samme år og er i dag er en detailforretning. Tre år senere blev den fem-etagers bygning opført i Bregenz.

I 1988 opnåede internationalisering af Wolford en trendsættende dynamik. Den afgørende faktor for dette var at virksomheden omorganiserede og blev 'Wolford AG' selskab.

Den 14. februar 1995 (Valentinsdag), gik Wolford samtidig på børsen med Lady Aktie i Wien og Paris.

I dag har Wolford specialiseret sig i luksus som en operativt og aktiv virksomhed inden for fremstilling og distribution af  høj kvalitative, primært strømper, strømpebukser, Bodyer, badetøj og undertøj. Wolford AG har 14 internationale datterselskaber og distribuerer deres mærkevarer i omkring 65 lande til single-brand butikker og handelspartnere.